januari 17, 2005

Skadeglädje

Många gånger har det varit som man stört sig på att folk parkerar lite hur som helst här. För någon vecka sedan var det inomhusfotbollsturnering i sporthallen och bilarna stod huller om buller över precis hela kvarteret och man valde att ignorera skylten om att det är förbjudet att parkera efter gatan mellan 06-18. Jag tänkte att här skulle de lätt tjäna in ett par tusenlappar. Ingenting hände dock under de 4 dagar detta pågick.

Igår kom dock hämnden... Hemmamatch för Motala i bandyn, den sedvanliga parkeringen utefter hela gatan, och en nitisk lapplisa som måste ha fått skrivkramp under de 90 minuter som bandymatchen varade. Jag hade turen att titta ut ca 2 minuter innan matchen tog slut, fick se böteslappar på bilarna som stod nedanför och ropade då glatt till Lotta att komma och titta när publiken började komma tillbaka.

Det var blandade känslor vill jag lova, en del skämdes, en del verkade inte helt ovana vid situationen och en del såg riktigt arga ut. Har bara en sak att säga... Lär er läsa vägskyltar och klockan så får ni inte några fler lappar på den här gatan iaf...

Posted by sTRAY at 04:12 EM | Comments (1)

januari 05, 2005

Fylla år...

Då var det dags igen... 27 år gammal... Tänkte man på det för ett par år sedan så lät det väldigt gammalt, men nu helt plötsligt känns det inte så. Kanske är för att man är så ung i sinnet, och att man fortfarande har de där åren upp till dem som är lite äldre, och ner till dem som är lite yngre, och därför känns det inget annorlunda...

Posted by sTRAY at 05:29 EM | Comments (93)

december 05, 2004

Zlatan!

Är han kung eller?!

MatchHjälte idag när jag såg matchen Juventus-Lazio.

Posted by Crenshaw at 05:25 EM | Comments (54)

november 28, 2004

Första posten

Då var det dags för första posten, många fler kommer att följa, så följ med på denna resa så får vi se var vi hamnar i slutändan :)

Posted by sTRAY at 04:02 EM | Comments (11)