« Fylla år... | Main | Dags för WoW! »

januari 17, 2005

Skadeglädje

Många gånger har det varit som man stört sig på att folk parkerar lite hur som helst här. För någon vecka sedan var det inomhusfotbollsturnering i sporthallen och bilarna stod huller om buller över precis hela kvarteret och man valde att ignorera skylten om att det är förbjudet att parkera efter gatan mellan 06-18. Jag tänkte att här skulle de lätt tjäna in ett par tusenlappar. Ingenting hände dock under de 4 dagar detta pågick.

Igår kom dock hämnden... Hemmamatch för Motala i bandyn, den sedvanliga parkeringen utefter hela gatan, och en nitisk lapplisa som måste ha fått skrivkramp under de 90 minuter som bandymatchen varade. Jag hade turen att titta ut ca 2 minuter innan matchen tog slut, fick se böteslappar på bilarna som stod nedanför och ropade då glatt till Lotta att komma och titta när publiken började komma tillbaka.

Det var blandade känslor vill jag lova, en del skämdes, en del verkade inte helt ovana vid situationen och en del såg riktigt arga ut. Har bara en sak att säga... Lär er läsa vägskyltar och klockan så får ni inte några fler lappar på den här gatan iaf...

Posted by sTRAY at januari 17, 2005 04:12 EM

Comments

Posted by: Clint at mars 13, 2007 04:38 FM

Post a comment
Remember Me?