« Bvc på besök... | Main | Hon växer så det knakar... »

februari 13, 2005

Veckan som gått...

Förra veckan hände en hel del, det började med ett besök på BVC på måndagen med vägning och mätning. 3165g visade vågen på, en ökning med 250g på en vecka. Hon hade även blivit 1,5 cm längre sen hon föddes och var då 49,5 cm lång.

Samma dag hämtade även Per vårat riktiga chassi i Eskilstuna (tack så mycket!), men det strulade till sig lite eftersom benämningen chassi enligt Barnens Hus även visade sig innehålla sittdelen av vagnen. Dock löste det sig efter vissa problem...

Under veckan hann sedan Mathilda med att åka till farmor och farfar på onsdagen, och då träffade hon även gammel-farmor. På vägen hem hämtade vi upp chassit i Dalby och monterade det på kvällen. Fick klä om sittdelen själva men det gick rätt så smidigt.

Fredagen var ett nytt på BVC inlagt, och även där visade våg och måttband på en kraftig ökning. 3290g är den senast noterade vikten, en ökning med 125g på fyra dagar, och i snitt skulle hon gå upp 20g per dag var det planerat, så det håller hon med råge. Hon hade även blivit ännu 1cm längre, så hon spräckte 50cm-vallen och är nu uppe i 50,5cm.

Till sist kan nämnas att hon fått sitt fulla namn, dock inte inskickat än, blanketten ligger i ett igenslickat kuvert i hallen. Hon kommer i framtiden att lystra till namnet Anna Mathilda Karlsson. Ska försöka lägga upp lite bilder idag också om jag hinner, kommer upp en länk här då när detta sker.

Posted by Jocke at februari 13, 2005 12:10 EM

Comments

Post a comment
Remember Me?