« Det blev en... | Main | Premiärturen med barnvagnen »

januari 27, 2005

Tre dygn...

Nu har vi varit hemma i lite drygt tre dygn. Man tänkte innan att man skulle ha mycket tid till att skriva här om vad som händer och sker i Mathildas liv, men den tiden verkar ha försvunnit när man väl ska använda den.

Allt har gått bra förutom att hon på nätterna väljer att leva rövare. Man får också vara beredd på att ställa om sig lite eftersom man inte har någon av/på-knapp som man kan använda när det är dags för frukost, lunch, kvällsmat etc. På de här tre dygnen har vi kunnat äta ihop en gång, alla andra gånger har vi fått äta i skift .

Första läkarbesöket sen hemkomsten klarades av igår, och det gick bra, hon gick igenom besiktningen utan anmärkning (ev. lite rostskador i blöjan men vi böt den direkt så besiktningskvinnan valde att inte anmärka på det ).

Mathilda har även hunnit med att ta emot lite besökare, känns skönt att det inte kommer för många åt gången, utan att det kommer några varje dag istället. Hitills har farmor, farfar, farbror, Jimmy, Niklas, Angelica, Crille, Mikaela & tvillingarna hälsat på, och fler besök väntas under fredag-lördag. Funderar starkt på att låta söndagen bli en vilodag...

Ska försöka hinna med att uppdatera lite mer i framtiden, men som sagt, lova något är dumt att göra, för i det här fallet är det inte man själv som väljer om man kan hålla det...

Posted by Jocke at januari 27, 2005 08:02 EM

Comments

Post a comment
Remember Me?